dimarts, 4 de març del 2014

Tu votes, tu decideixes


Benvinguts al blog de la candidatura de CCOO per a les eleccions sindicals a la UdG del PAS Laboral!
El proper 4 de març tindran lloc les eleccions sindicals a la Universitat de Girona i CCOO, sindicat majoritari i que representa a la majoria de treballadors i treballadores del nostre país, volem seguir treballant en la defensa dels teus interessos laborals i socials.
El procés d'eleccions sindicals que ara iniciem, suposa l'exercici democràtic que permet a tots els treballadors i treballadores decidir quins seran els seus representants al comitè d'empresa.
La Secció Sindical de CCOO de la UdG està en contacte amb les de les altres universitats públiques catalanes per a compartir i coordinar accions conjuntes.
S'ha aprofitat el context socioeconòmic actual per a paralitzar les millores laborals i inclús per a retrocedir en aspectes que han suposat anys de lluita i molt esforç per part dels treballadors i treballadores del sector públic.
CCOO treballa per a defensar els drets generals de tots els treballadors i treballadores.
CCOO et necessita per a defensar la dignitat del teu treball i seguir reivindicant les millores necessàries. 

CCOO és una organització sindical que presenta la seva candidatura amb el convenciment de que pot aconseguir millorar la situació dels treballadors de la UdG.
En definitiva, fem un blog per que us volem transmetre  els principis sindicals de CCOO: de masses i de classe, sociopolític, participatiu i democràtic, unitari, independent i intercultural, de dones i homes, reivindicatiu i internacionalista.
Us proposem que doneu un cop d'ull al nostre programa i que valoreu les nostres propostes, així com que feu tots els comentaris i propostes que volgueu perquè la nostra candidatura és la vostra.
TU VOTES, TU DECIDEIXES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva! Esperem les vostres aportacions...